Gyakran Ismételt Kérdések

Itt láthatod a játékosok által legtöbbször feltett kérdéseket!


1.) Általános kérdések:

Az <<eb@>>Team Közösség 2006 óta létezik és az első szerverünk a Zombie1 szerver volt(Counter-Strike 1.6). Később már a szervereink számát növeltük: elindult a Zombie2, Easy Deathrun, majd a Jailbreak is. Kisebb-nagyobb leállások kivételével folyamatosan üzemeltek a szerverek. 2012. tavaszára azonban változások történtek. A teljesen egyedül maradtam(Norbee.), így kevesebb lett a szerverek száma, de idővel egy két régebbi tag vissza csatlakozott és ismételten elkezdett több szerverünk is stabilan üzemelni újra. 2017-ben az összes szerverünket áltköltöztettük egy szervergépre amit csak mi használunk a mai napig.

Erre már van egy külön menü pont a weboldalon, hogy ki milyen pozíciót tölt be a közösségenen belül. Ha megszeretnéd tekinteni akkor (Katt!) és megtekintheted.

Sehogy, mivel az <<eb@>>Team nem egy klán, csak egy szerver közösség akik csak szerverek futtatásával foglalkoznak. Csak közösségi tagokat és adminokat keresünk!

2.) Weboldalunk és annak rendszeréről kérdések:

A kredit nálunk a fizetőeszköz, amivel a játékosok VIP-t, admint, pontot, lőszer csomagot és egyéb dolgokat(Katt!) vásárolhatnak a szervereinkre.

A szervereken elérhető szolgáltatásokat (VIP, admin, pont, lőszer csomag és egyéb dolgokat(Katt!)) csak kreditért tudsz vásárolni. Kreditet pedig emelt díjas SMS/PayPal/Banki utalás/Paysafecard segítségével lehet feltölteni az adott felhasználóra.

Ennek több oka is lehet.

1.) Nem abba a felhasználóba vagy bejelentkezve: - Abba a felhasználóba jelentkezz be, amit megadtál az SMS szövegében. A "példa1" felhasználón keresheted a krediteket, ha "példa2"-nek az ID#-t adtad meg az SMS-ben...
2.) Nem megfelelően írtad be az SMS számot vagy elírtad az SMS szöveget: - Ez esetben keresd fel Norbee.-t, IrOn-t vagy patrik55-t.
3.) Nem vonta le a pénzt az egyenlegedről: - Ez NEM a mi hibánk. Keresd fel a szolgáltatódat ezügyben és ott kérdezd meg, miért nem tudsz emelt díjas SMS-t küldeni.

Igen, lehet! Viszont csak PayPal, Banki utalás, Paysafecarddal és CSGO Skinnekel. Emelt díjas SMS-t csak Magyarországról lehet küldeni!

Nem! Ha létrehoztál egy felhasználót az egyik szerverünkön, akkor az összes szerverünkre, illetve a Weboldalunkra be tudsz lépni ugyanazzal a felhasználónévvel és jelszóval. Felhasználó felületben megtudatsz magadról és másokról is adatokat nézni.

"Azt írja vásárlásnál, hogy nem tudok vásárolni admint! Ez ügyben mit csináljak?"

Ez azért van, mert valami olyat csináltál ami nem volt a szabályoknak megfelelő, így tiltva lett a vásárlási jogod az admin iránt.

3.) Szervereinkkel kapcsolatos kérdések:

Kattints a szerverek menüpontra, és látni fogod az összes jelenleg üzemelő szerverünket. Menüpont alatt kapsz további információkat.

Először is győződj meg róla, hogy tényleg nem fut-e (Katt!), vagy csak nálad vagy a szolgáltatódnál van valami probléma. Ha valamelyik szerver nem fut, kérjük jelezd valamelyik elérhetőségünkön. (az adatok 2 percenként frissülnek.).

Ha egy csalót szeretnél jelenteni, felénk akkor azt facebookon, teamspeak3on vagy steamen tudod megtenni. Persze azt sem csak úgy oda hányva, hogy valaki csal. Amit szeretnék kapni az üzenetben:

Melyik szerveren.
Ki csal (játékos neve).
Mi a vádad (wh, aim, speed stb..)

4.) Kitiltásokkal és azoknak oldásval kapcsolatos kérdések:

Ha valamelyik szerverről tiltást kaptál, és azt akarod, hogy feloldásban részesülj, akkor a következőket kell tenned:

1.) Írd meg nekünk az unban kérelmet a konzolban kapott linken.(Katt!)
2.) Várj míg valamelyik hozzá rendelt személy, el nem bírálja az unban kérelmed.

A ban információt a ban utána kapod meg konzolba, ha viszont már kiléptél a játékból akkor megpróbálsz felcsatlakozni a szerverre és ismételten megkapod a ban információkat.

5.) A felhasználóval kapcsolatos kérdések:

Jelentkezz be, majd menj a "Felhasználóknak/Vásárlás a szerverekre" menüpontra.

Ott minden szükséges információt megtalálsz, mint például:
- Melyik szerverre lehet VIP-t aktiválni
- Mennyi kredit kell a VIP aktiválásához
- Mi előnyöd származik a VIP-ból

Jelentkezz be, majd menj a "Felhasználóknak/Vásárlás a szerverekre" menüpontra.

Ennek több oka lehet, viszont szinte minden esetben ugyan az a vége. A vásárló fél rontott el valamit.

1.) A megfelelő szerverre aktiváltad-e a bejegyzést. Ha nem jó szerverre aktiváltad, keress fel minket valamelyik elérhetőségünkön és közöld velünk a felhasználó ID-d/steam id-d és, hogy melyik szerverre akartad eredetileg aktiválni.
Fontos megjegyezni, hogy a változtatás csak 1 napon belül lehetséges.
2.) Helyes SteamID-t adtál-e meg, vagy nem változott-e meg az. Bizonyosodj meg róla, hogy mi a jelenlegi SteamID-d.
3.) Nem volt még pályaváltás: a rendszerünkbe azonnal bekerül ugyan a vásárlás, de a szerveren csak pályaváltás után frissülnek a bejegyzések.