<<eb@>>Team Weboldal

Köszönett, mindenkinek.

Sziasztok!

Először is megszeretnénk köszönni hogy ilyen aktívak vagytok, tényleg felülmúltátok elképzeléseinket. Sok minden van tervben a jövőben es erről szeretnénk kicsit beszélni nektek.

Jelenleg is azon dolgozunk hogy a deathrunon lévő hibákat kiküszöböljük hogy egy zökkenőmentes játékélményt kapjatok. Szeretnénk langositani a szervert hogy külföldi játékosok is otthon érezhessék magukat még néhány dolog amivel készülünk.: Egy kérdés rendszer ahol kérdéseket tudtok megválaszolni és ezzel pontokat szerezni hogy egy kicsit megkönnyítsük a pontok szerzését, premium vip vissza helyezése, eventek.

A zombie szerveren is szeretnénk kicsit fel frissíteni a jaték menetett új pályákkal és kisebb rendszerekkel, erről majd késöbb kaptok tájékoztatást.

Arra gondoltunk ha megvagyunk mindennel nyitunk egy régi szervert amit imádtatok, de erre majd a későbbiekben felmérjük mennyire lenne igény.

Végezetül nagy hangsúlyt fogunk fektetni a discord szerverre, ahol nagyon rövid idő alatt lettünk meg 100-an, szeretnénk kicsit átalakítani hogy esetleg egy nagyobb közösség alakuljon ki rajta ahol könnyedén tudtok társalogni szerverekkel kapcsolatos dolgokról beszélgetni és egyéb más dolgokról amiről szeretnétek.

Hozzászólások (0)