<<eb@>>Team Weboldal

Új szerver és Új rendszer

Sziasztok!

Azt hiszem itt az ideje hogy újra jelentkezzünk és beszeljünk kicsit a háttérben zajló dolgokról.

Igazából nagyon érződik, hogy az 1.6 már közel sem olyan népszerű mint mondjuk pár évvel ez előtt, de hiszünk benne, hogy feltudjuk rázni a közösséget ezért is készülünk nektek pár új szerverrel, hogy több játékos igényeit is ki tudjuk elégíteni és talán egy kicsit újra régi fényében fog tündökölni a játék.

Csatlakozott köreinkbe kettő új tag sneaky és DexoN, nekik lesznek köszönhetők a fent említett szerverek. sneaky a szerverek vezetésével fog foglalkozni, DexoN pedig az összes Counter Strike 1.6 szerver fejelsztéssével, mellette pedig a saját szervereinek vezetésével.

Hamarosan meg is fog nyílni 2 új szerverünk, 1 Counter Strike 1.6hoz(amit sneakynek és DexoNnak köszönhetünk) és 1 Counter Strike2höz (Ami Norbee. jóvoltamból fog megnyílni. Bár ennek a nyítássa elhúzódhat 1 héttel) A későbbi időkben fog még nyílni új szerver, de erről mindig nyitás előtt és nyitáskor adunk több információt.

A régi szerverek sem lesznek elhanyagolva, ezen ne aggódjatok, jövőhét végére érkezni fog egy új regisztrációs rendszer a zombira és a deathrunra. ( reméljük ezzel meg is szűnik a fagyás probléma) ha pedig nem, akkor sem kell csüggedni mert újra lesz írva teljesen a dr mód.

Mint mondtuk szeretnénk a discord szervert kicsit átalakítani, ennek a folyamata el is kezdődött, de ember és idő hiánya miatt erre még kicsit várnotok kell, reméljük ezt megértitek.

Az üzenet végére szeretnénk megköszönni, hogy aktívak vagytok és itt vagytok velünk. Külön köszönet azoknak akik VIP-et vagy egyéb dolgokat vásároltak valamelyik szerverünkre, tényleg nagyon hálásak vagyunk, hogy támogattok minket.

Új szerver nyitás és rendszerek frissítés Jövőhét Péntek Este!!(Erről még fogunk pontosítani)

Új tartalmak:

Regisztrációs rendszer(több nyelvű, email megadás, jelszó változtatás szerveren, stb..)
Új admin rendszer(ez inkább a veztőségnek egyszerűsíti a dolgot)
Új némítás rendszer(Ez az admin és a vezetőség munkáját egyszerűsíti)
Új chat rendszer(Meg változik az egész chat és a prefixek, mellé lesz egy plusz funkció ami elég hasznos lehet mindenki számára)
Apróbb javítások Zombie Plague#2-n és Hard Deathrun-on.

Hamarosan jelentkezünk a készülőben lévő szerverekről.

Discord: https://dc.ebateam.eu
Facebook: https://facebook.com/ebateam
Steam csoport: https://steamcommunity.com/groups/ebateam

Hozzászólások (0)